Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
хлібопекарських і кондитерських виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
2.6
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Груба Олег Анатолійович 216.00 0.00 88.00 0.00 128.00 0.00 +
2 Арутюнян Анна Рудіківна 211.00 0.00 87.00 0.00 124.00 0.00 +
3 Степчук Іванна Миколаївна 208.00 0.00 86.00 0.00 122.00 0.00 +
4 Надточій Ірина Сергіївна 207.00 0.00 87.00 0.00 120.00 0.00 +
5 Куть Юлія Михайлівна 201.00 0.00 88.00 0.00 113.00 0.00 +
6 Свиридюк Наталія Сергіївна 201.00 0.00 86.00 0.00 115.00 0.00 +
7 Крайдуба Тетяна Вікторівна 198.00 0.00 89.00 0.00 109.00 0.00 +
8 Мельник Дар'я Володимирівна 196.00 0.00 86.00 0.00 110.00 0.00 +
9 Майсурадзе Георгій Темурович 196.00 0.00 85.00 0.00 111.00 0.00
10 Головата Анна Сергіївна 193.00 0.00 88.00 0.00 105.00 0.00
11 Гончарова Маргарита Олександрівна 192.00 0.00 86.00 0.00 106.00 0.00
12 Слободяник Надія Анатоліївна 192.00 0.00 84.00 0.00 108.00 0.00
13 Усатюк Світлана Леонідівна 192.00 0.00 82.00 0.00 110.00 0.00
14 Лисюченко Тетяна Олександрівна 191.00 0.00 85.00 0.00 106.00 0.00
15 Шепель Станіслав Сергійович 191.00 0.00 78.00 0.00 113.00 0.00
16 Юрило Наталія Володимирівна 189.00 0.00 84.00 0.00 105.00 0.00
17 Стельмах Анастасія Іванівна 188.00 0.00 82.00 0.00 106.00 0.00
18 Гурін Іван Володимирович 114.00 0.00 84.00 0.00 30.00 0.00
19 Шишенко Анна Сергіївна 81.00 0.00 81.00 0.00 0.00 0.00
20 Воробієвська Ірина Василівна 79.00 0.00 79.00 0.00 0.00 0.00
21 Мартинюк Оксана Вікодинівна 76.00 0.00 76.00 0.00 0.00 0.00