Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ворона Олександр Петрович 205.00 0.00 86.00 0.00 119.00 0.00 +
2 Косаківська Ганна Сергіївна 200.00 0.00 92.00 0.00 108.00 0.00 + +
3 Сюткіна Олена Вячеславівна 200.00 0.00 89.00 0.00 111.00 0.00 +
4 Савченко Євгеній Васильович 194.00 0.00 85.00 0.00 109.00 0.00 +
5 Омельянченко Ірина Сергіївна 194.00 0.00 87.00 0.00 107.00 0.00 +
6 Ковтун Аліна Володимирівна 193.00 0.00 85.00 0.00 108.00 0.00 +
7 Сюткіна Аліна Вячеславівна 191.00 0.00 86.00 0.00 105.00 0.00 +
8 Коваленко Анна Андріївна 190.00 0.00 83.00 0.00 107.00 0.00 +
9 Кулікова Христина Вікторівна 189.00 0.00 87.00 0.00 102.00 0.00 +
10 Смалько Юлія Іванівна 186.00 0.00 86.00 0.00 100.00 0.00 +
11 Рябікова Олександра Сергіївна 184.00 0.00 84.00 0.00 100.00 0.00 +
12 Молід Анна Леонідівна 183.00 0.00 88.00 0.00 95.00 0.00 +
13 Грицай Володимир Миколайович 183.00 0.00 77.00 0.00 106.00 0.00 +
14 Павленко Наталія Олександрівна 177.00 0.00 78.00 0.00 99.00 0.00 +
15 Давидова Анастасія Сергіївна 181.00 0.00 86.00 0.00 95.00 0.00
16 Ярошенко Євгенія Олександрівна 180.00 0.00 86.00 0.00 94.00 0.00
17 Удовицький Вячеслав Володимирович 180.00 0.00 84.00 0.00 96.00 0.00