Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
21
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Туркова Ганна Миколаївна 282.00 0.00 92.00 0.00 140.00 0.00 +
2 Туркова Тетяна Миколаївна 275.00 0.00 92.00 0.00 133.00 0.00 + +
3 Федюк Олег Олександрович 264.00 0.00 91.00 0.00 143.00 0.00 +
4 Подковко Оксана Анатоліївна 252.00 0.00 94.00 0.00 133.00 0.00 + +
5 Задорожня Олександра Володимирівна 251.00 0.00 87.00 0.00 129.00 0.00 +
6 Науменко Ганна Володимирівна 243.00 0.00 88.00 0.00 125.00 0.00 +
7 Нємчик Тетяна Михайлівна 241.00 0.00 88.00 0.00 123.00 0.00 +
8 Хижняк Наталія Олександрівна 238.00 0.00 92.00 0.00 131.00 0.00 +
9 Бурка Тетяна Олександрівна 233.00 0.00 85.00 0.00 113.00 0.00 +
10 Буравець Катерина Борисівна 211.00 0.00 90.00 0.00 121.00 0.00 +
11 Даниленко Анастасія Володимирівна 210.00 0.00 89.00 0.00 101.00 0.00 +
12 Белемець Тетяна Олександрівна 203.00 0.00 82.00 0.00 121.00 0.00 +
13 Коротушко Дмитро Олександрович 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 +
14 Вітковська Анна Олександрівна 209.00 0.00 87.00 0.00 122.00 0.00
15 Мороз Євгенія Володимирівна 207.00 0.00 88.00 0.00 109.00 0.00
16 Архіпчук Олександр Васильович 200.00 0.00 84.00 0.00 116.00 0.00
17 Зима Марія Миколаївна 195.00 0.00 89.00 0.00 106.00 0.00
18 Гладиш Анастасія Володимирівна 193.00 0.00 88.00 0.00 105.00 0.00
19 Комарова Дарія Станіславівна 187.00 0.00 86.00 0.00 101.00 0.00
20 Федорова Ольга Андріївна 183.00 0.00 89.00 0.00 94.00 0.00
21 Тихоненко Яна Григорівна 182.00 0.00 88.00 0.00 94.00 0.00