Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Михальчук Дарина Миколаївна 264.00 0.00 93.00 0.00 136.00 0.00 + +
2 Ремізова Катерина Олександрівна 264.00 0.00 95.00 0.00 139.00 0.00 + +
3 Поліщук Ольга Анатоліївна 257.00 0.00 95.00 0.00 142.00 0.00 + +
4 Федорчук Юлія Михайлівна 235.00 0.00 85.00 0.00 130.00 0.00 +
5 Новосад Ольга Леонідівна 223.00 0.00 87.00 0.00 111.00 0.00 +
6 Коротун Яна Григорівна 220.00 0.00 84.00 0.00 111.00 0.00 +
7 Скопенко Анастасія Олександрівна 213.00 0.00 81.00 0.00 102.00 0.00 +
8 Кононенко Тетяна Олександрівна 212.00 0.00 89.00 0.00 123.00 0.00 +
9 Ященко Неля Євгеніївна 209.00 0.00 86.00 0.00 123.00 0.00
10 Моцак Лілія Вікторівна 204.00 0.00 81.00 0.00 123.00 0.00
11 Черненко Катерина Олександрівна 200.00 0.00 90.00 0.00 110.00 0.00
12 Голуб Юлія Василівна 191.00 0.00 80.00 0.00 111.00 0.00