Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
бродильних і цукрових виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології цукру та полісахаридів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пясецька Дарія Сергіївна 234.00 0.00 94.00 0.00 140.00 0.00 + +
2 Рябченко Максим Вікторович 234.00 0.00 94.00 0.00 140.00 0.00 + +
3 Оленчук Ольга Михайлівна 230.00 0.00 95.00 0.00 135.00 0.00 + +
4 Пашнюк Тетяна Анатоліївна 219.00 0.00 93.00 0.00 126.00 0.00 +
5 Хоменко Сергій Миколайович 218.00 0.00 93.00 0.00 125.00 0.00 +