Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології в ресторанному господарстві
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Задорожня Олена Сергіївна 228.00 0.00 95.00 0.00 133.00 0.00 + +
2 Гребенюк Ігор Павлович 218.00 0.00 94.00 0.00 124.00 0.00 + +
3 Буянова Ірина Анатоліївна 215.00 0.00 94.00 0.00 121.00 0.00 + +
4 Бегаль Максим Петрович 213.00 0.00 94.00 0.00 119.00 0.00 + +
5 Струк Юлія Василівна 206.00 0.00 87.00 0.00 119.00 0.00 +
6 Гребенюк Євген Павлович 205.00 0.00 90.00 0.00 115.00 0.00 +
7 Удовицький Вячеслав Володимирович 190.00 0.00 84.00 0.00 106.00 0.00 +
8 Нінікало Марія Олексіївна 190.00 0.00 86.00 0.00 104.00 0.00 +
9 Чуйко Юлія Анатоліївна 185.00 0.00 84.00 0.00 101.00 0.00