Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
хлібопекарських і кондитерських виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
2.1
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Бавровська Тетяна Валентинівна 162.00 0.00 83.00 0.00 79.00 0.00 +
2 Юсенко Марія Юріївна 160.00 0.00 82.00 0.00 78.00 0.00 +
3 Губар Марія Григорівна 158.00 0.00 80.00 0.00 78.00 0.00 +
4 Дворник Артем Валерійович 154.00 0.00 81.00 0.00 73.00 0.00 +
5 Попіль Оксана Станіславівна 154.00 0.00 78.00 0.00 76.00 0.00 +
6 Кравченко Дмитро Григорович 152.00 0.00 76.00 0.00 76.00 0.00 +
7 Бичок Людмила Олександрівна 145.00 0.00 72.00 0.00 73.00 0.00 +
8 Лещенко Ярослав Васильович 171.00 0.00 87.00 0.00 84.00 0.00
9 Гейнце Вікторія Віталіївна 169.00 0.00 86.00 0.00 83.00 0.00
10 Нещерет Галина Миколаївна 165.00 0.00 87.00 0.00 78.00 0.00
11 Корабельнікова Катерина Володимирівна 162.00 0.00 83.00 0.00 79.00 0.00
12 Батрак Дмитро Володимирович 160.00 0.00 81.00 0.00 79.00 0.00
13 Лесечко Олена Анатоліївна 156.00 0.00 81.00 0.00 75.00 0.00
14 Турчин Владислав Юрійович 155.00 0.00 74.00 0.00 81.00 0.00
15 Гаган Інна Олександрівна 150.00 0.00 81.00 0.00 69.00 0.00