Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
хлібопекарських і кондитерських виробництв
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
200
Бюджетних місць:
3
Конкурс:
1
Подано заяв:
3
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Макарчук Вікторія Олександрівна 60.00 0.00 0.00 0.00 60.00 0.00 + +
2 Денисенко Ганна Олександрівна 50.00 0.00 0.00 0.00 50.00 0.00 + +
3 Власюк Володимир Михайлович 40.00 0.00 0.00 0.00 40.00 0.00 +