Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології жирів і жирозамінників
Всього місць:
27
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Русін Андрій Олександрович 711.00 512.00 181.00 18.00 0.00 0.00 +
2 Заріцький Володимир Володимирович 659.10 489.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
3 Бєкірова Ельмаз Усейнівна 613.50 443.00 170.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Яковлев Віктор Михайлович 609.00 456.50 152.50 0.00 0.00 0.00 +
5 Бакірь Таїсія Юріївна 605.20 428.00 177.20 0.00 0.00 0.00 +
6 Менасетов Едем Серверович 593.30 419.00 174.30 0.00 0.00 0.00 +
7 Мустафаєв Шевкет Айдерович 573.30 426.50 146.80 0.00 0.00 0.00 +
8 Шиканова Євгенія Олександрівна 535.80 0.00 147.80 0.00 388.00 0.00 +