Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Котова Наталя Володимирівна 668.30 483.50 184.80 0.00 0.00 0.00 +
2 Сундукова Валерія Євгенівна 662.00 490.50 171.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Мягков Сергій Васильович 647.30 481.50 165.80 0.00 0.00 0.00 +
4 Паульс Генріх Сергійович 647.10 477.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
5 Володько Владислав Олександрович 641.80 476.00 165.80 0.00 0.00 0.00 +
6 Шедо Юлія Дмитрівна 640.80 457.00 183.80 0.00 0.00 0.00 +
7 Яблоновська Олександра Іванівна 622.20 464.00 158.20 0.00 0.00 0.00 +
8 Коцаба Євген Любомирович 617.10 447.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
9 Пожидаєва Валерія Володимирівна 604.70 446.50 158.20 0.00 0.00 0.00 +
10 Пухова Вікторія Василівна 603.20 435.50 167.70 0.00 0.00 0.00 +
11 Кочетов Пилип Михайлович 594.10 434.00 160.10 0.00 0.00 0.00 +
12 Чудаєв Тимофій Володимирович 584.60 433.00 151.60 0.00 0.00 0.00