Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет механізації виробництва і технології переробки сільськогосподарської продукції
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Аппазова Айше Халілівна 532.40 0.00 192.40 0.00 340.00 0.00 +
2 Задорожна Дарина Сергіївна 517.60 0.00 187.60 0.00 330.00 0.00 +
3 Кузнецова Анастасія Олександрівна 516.20 0.00 196.20 0.00 320.00 0.00 + +
4 Максимець Катерина Анатоліївна 515.20 0.00 196.20 0.00 319.00 0.00 + +
5 Гребенюк Олександра Андріївна 493.90 0.00 182.90 0.00 311.00 0.00 +