Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Факультет:
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
12
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сухораб Петро Петрович 17.70 + 0.00 5.70 0.00 12.00 0.00 +
2 Башмаков Дмитро Миколайович 26.20 0.00 10.20 0.00 16.00 0.00 + +
3 Мушинський Владислав Ігорович 25.30 0.00 10.30 0.00 15.00 0.00 + +
4 Багірова Гюльнара Рустам-гизи 25.20 0.00 9.20 0.00 16.00 0.00 +
5 Алексійчук Вікторія Володимирівна 24.90 0.00 9.90 0.00 15.00 0.00 +
6 Антонов В'ячеслав Олексійович 24.50 0.00 8.50 0.00 16.00 0.00 +
7 Сухін Ігор Олегович 23.10 0.00 7.10 0.00 16.00 0.00 +
8 Кім Елліна Владиславівна 23.00 0.00 8.00 0.00 15.00 0.00 +
9 Коваленко Олена Євгенівна 22.50 0.00 7.50 0.00 15.00 0.00 +
10 Мартюк Євген Вячеславович 19.60 0.00 5.60 0.00 14.00 0.00 +
11 Халілов Амет Ахтемович 19.10 0.00 7.10 0.00 12.00 0.00 +
12 Чуфістов Ігор Анатолійович 16.70 0.00 5.70 0.00 11.00 0.00 +