Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Факультет:
Харчових технологій та ресторанного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
18
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Надрага Ірина Петрівна 473.60 312.50 161.10 0.00 0.00 0.00 +
2 Єремейчук Вікторія Сергіївна 469.10 299.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
3 Ротар Олександр Романович 465.20 296.50 168.70 0.00 0.00 0.00 +
4 Бажура Ксенія Сергіївна 462.40 280.50 181.90 0.00 0.00 0.00 +
5 Усманова Мавіле Серверівна 447.20 289.00 158.20 0.00 0.00 0.00 +
6 Сагітова Леніє Джавдетівна 442.20 284.00 158.20 0.00 0.00 0.00 +
7 Сухенко Оксана Ігорівна 441.20 283.00 158.20 0.00 0.00 0.00 +
8 Керімова Айше Назімівна 439.00 277.00 162.00 0.00 0.00 0.00 +
9 Голощапова Валерія Русланівна 436.50 266.00 170.50 0.00 0.00 0.00 +
10 Тулаєв Кирило Олександрович 436.00 265.50 170.50 0.00 0.00 0.00 +
11 Літвінова Марія Олегівна 420.70 271.00 149.70 0.00 0.00 0.00 +
12 Єрещенко Ірина Сергіївна 413.40 258.00 155.40 0.00 0.00 0.00 +
13 Аверина Ольга Ігорівна 388.70 272.50 116.20 0.00 0.00 0.00 +