Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
45
Бюджетних місць:
22
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
25
Подано оригіналів:
25
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Осипенко Тетяна Володимирівна 19.30 + 0.00 6.30 0.00 13.00 0.00 +
2 Кальсін Вікторія Михайлівна 15.50 + 0.00 7.50 0.00 8.00 0.00 +
3 Хмарук Ірина Павлівна 26.10 0.00 10.10 0.00 16.00 0.00 +
4 Карпенко Ірина Русланівна 25.90 0.00 9.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Приймак Ярослав Володимирович 24.30 0.00 9.30 0.00 15.00 0.00 +
6 Корнійчук Вікторія Віталіївна 23.60 0.00 8.60 0.00 15.00 0.00 +
7 Клюса Тетяна Анатоліївна 23.30 0.00 8.30 0.00 15.00 0.00 +
8 Грейц Яна Олександрівна 22.80 0.00 8.80 0.00 14.00 0.00 +
9 Стафійчук Ася Василівна 22.80 0.00 7.80 0.00 15.00 0.00 +
10 Заболотна Анастасія Вікторівна 22.00 0.00 9.00 0.00 13.00 0.00 +
11 Косенко Олена Ярославівна 20.80 0.00 8.80 0.00 12.00 0.00 +
12 Липовий Андрій Ігорович 20.30 0.00 7.30 0.00 13.00 0.00 +
13 Маляренко Ярослав Олександрович 20.30 0.00 7.30 0.00 13.00 0.00 +
14 Дегтяр Вікторія Вікторівна 19.70 0.00 8.70 0.00 11.00 0.00 +
15 Кучерук Вікторія Леонідівна 19.60 0.00 8.60 0.00 11.00 0.00 +
16 Кобіц Олександр Ігорович 19.10 0.00 7.10 0.00 12.00 0.00 +
17 Сербін Владислав Юрійович 19.00 0.00 9.00 0.00 10.00 0.00 +
18 Пічкур Тарас Віталійович 18.80 0.00 6.80 0.00 12.00 0.00 +
19 Будянська Ірина Олегівна 18.60 0.00 8.60 0.00 10.00 0.00 +
20 Кривіцький Валерій Петрович 17.40 0.00 8.40 0.00 9.00 0.00 +
21 Кукурудза Валерія Анатоліївна 17.40 0.00 7.40 0.00 10.00 0.00 +
22 Кравчук Ганна Володимирівна 17.30 0.00 8.30 0.00 9.00 0.00 +
23 Подунай Дмитро Вячеславович 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
24 Бондар Юлія Вячеславівна 17.20 0.00 7.20 0.00 10.00 0.00 +
25 Тхорук Володимир Вікторович 15.40 0.00 5.40 0.00 10.00 0.00 +