Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
20
Конкурс:
1
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Башлик Михайло Дмитрович 29.04 0.00 8.04 2.00 19.00 0.00 +
2 Захарова Карина Юріївна 26.10 0.00 9.10 1.00 16.00 0.00 +
3 Герасимова Олена Олександрівна 24.80 0.00 8.80 2.00 14.00 0.00 +
4 Камардін Олег Олегович 24.80 0.00 7.80 1.00 16.00 0.00 +
5 Кармазіна Анастасія Сергіївна 24.50 0.00 8.50 0.00 16.00 0.00 +
6 Градінарова Катерина Анатоліївна 23.80 0.00 9.30 1.50 13.00 0.00 +
7 Вовнянко Анастасія Ігорівна 23.40 0.00 7.40 0.00 16.00 0.00 +
8 Волошко Інна Володимирівна 23.30 0.00 6.30 0.00 17.00 0.00 +
9 Самойленко Євген Русланович 21.00 0.00 6.50 1.50 13.00 0.00 +
10 Старун Наталія Анатоліївна 20.70 0.00 6.70 1.00 13.00 0.00 +
11 Харламова Тетяна Віталіївна 20.00 0.00 8.00 0.00 12.00 0.00 +
12 Петровська Вікторія Юріївна 19.50 0.00 9.00 1.50 9.00 0.00 +
13 Антонов Олександр Олександрович 19.00 0.00 6.00 1.00 12.00 0.00 +
14 Куплецький Владислав Леонідович 18.19 0.00 6.69 1.50 10.00 0.00 +
15 Латишева Вікторія Павлівна 18.00 0.00 7.00 0.00 11.00 0.00 +
16 Олійник Сергій Сергійович 17.00 0.00 7.00 0.00 10.00 0.00 +
17 Крива Олена Вікторівна 16.70 0.00 6.20 1.50 9.00 0.00 +
18 Богатирьов Максим Юрійович 15.00 0.00 6.00 0.00 9.00 0.00 +
19 Візер Ольга Вячеславівна 14.50 0.00 5.50 0.00 9.00 0.00 +
20 Пироженко Анастасія Валеріївна 14.30 0.00 6.30 0.00 8.00 0.00 +