Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Спеціалізація:
технік-технолог
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
17
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дашко Анастасія Володимирівна 6.00 + 0.00 0.00 0.00 6.00 0.00 +
2 Пліска Юлія Анатоліївна 5.00 + 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +
3 Шокур Анастасія Анатоліївна 4.00 + 0.00 0.00 0.00 4.00 0.00 +
4 Макарова Вероніка Анатоліївна 4.00 + 0.00 0.00 0.00 4.00 0.00 +
5 Козлов Михайло Володимирович 12.00 0.00 0.00 0.00 12.00 0.00 +
6 Бондаренко Іван Володимирович 11.00 0.00 0.00 0.00 11.00 0.00 +
7 Болдіна Ганна Олександрівна 10.00 0.00 0.00 0.00 10.00 0.00 + +
8 Комурко Ігор Олександрович 10.00 0.00 0.00 0.00 10.00 0.00 +
9 Маслова Вікторія Юріївна 9.00 0.00 0.00 0.00 9.00 0.00 + +
10 Аронов Владислав Ріхардович 9.00 0.00 0.00 0.00 9.00 0.00 +
11 Марухніч Оксана Вікторівна 9.00 0.00 0.00 0.00 9.00 0.00 +
12 Ляшко Тетяна Олексіївна 8.00 0.00 0.00 0.00 8.00 0.00 + +
13 Попова Валентина Юріївна 8.00 0.00 0.00 0.00 8.00 0.00 +
14 Песетська Наталія Юріївна 6.00 0.00 0.00 0.00 6.00 0.00 + +
15 Пачін Микита Володимирович 6.00 0.00 0.00 0.00 6.00 0.00 +
16 Мельник Михайло Сергійович 6.00 0.00 0.00 0.00 6.00 0.00 +
17 Калініченко Наталія Ігорівна 5.00 0.00 0.00 0.00 5.00 0.00 +