Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2012Дніпропетровська областьТехнологічний коледж Дніпропетровського державного аграрного університету

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
13
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
24
Подано оригіналів:
24
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Тимофєєва Ольга Миколаївна 17.20 + 0.00 7.20 0.00 10.00 0.00 +
2 Муравська Дар'я Володимирівна 17.20 + 0.00 7.20 0.00 10.00 0.00 +
3 Іванова Марія Олександрівна 28.00 0.00 9.00 0.00 17.00 0.00 +
4 Щуцька Каріна Євгенівна 26.90 0.00 8.90 0.00 16.00 0.00 +
5 Кравченко Євгеній Ігорович 25.70 0.00 8.70 0.00 17.00 0.00 +
6 Пивовар Ніна Юріївна 24.90 0.00 7.90 0.00 17.00 0.00 +
7 Єрух Каріна Ігорівна 24.80 0.00 8.80 0.00 16.00 0.00 +
8 Чорна Варвара Віталіївна 24.20 0.00 8.20 0.00 16.00 0.00 +
9 Федоров Вадим Олександрович 23.60 0.00 8.60 0.00 13.00 0.00 +
10 Сирота Анна Сергіївна 22.30 0.00 8.30 0.00 14.00 0.00 +
11 Скляр Юлія Миколаївна 22.30 0.00 7.30 0.00 15.00 0.00 +
12 Волокова Катерина Миколаївна 21.60 0.00 6.60 0.00 15.00 0.00 +
13 Шевченко Вікторія Олегівна 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
14 Прудка Тетяна Миколаївна 21.30 0.00 6.30 0.00 13.00 0.00 +
15 Авраменко Ольга Анатоліївна 21.10 0.00 8.10 0.00 13.00 0.00 +
16 Мазур Тетяна Вікторівна 20.70 0.00 6.70 0.00 12.00 0.00 +
17 Костоглод Яна Миколаївна 20.60 0.00 8.60 0.00 12.00 0.00 +
18 Труш Ольга Олександрівна 20.60 0.00 7.60 0.00 13.00 0.00 +
19 Томашевська Олена Валентинівна 20.20 0.00 6.20 0.00 12.00 0.00 +
20 Зайва Тетяна Олександрівна 17.30 0.00 6.30 0.00 11.00 0.00 +
21 Покровський Олександр Олександрович 16.40 0.00 6.40 0.00 10.00 0.00 +
22 Стовба Андрій Олександрович 16.10 0.00 6.10 0.00 10.00 0.00 +
23 Горб Марина Олегівна 15.70 0.00 4.70 0.00 11.00 0.00 +
24 Горяний Ігор Дмитрович 15.30 0.00 5.30 0.00 10.00 0.00 +