Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
25
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
27
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Напуда Вячеслав Михайлович 23.00 + 0.00 9.00 0.00 14.00 0.00 +
2 Перевозник Любов Сергіївна 16.60 + 0.00 6.60 0.00 10.00 0.00 +
3 Канчі Антон Васильович 28.10 0.00 9.10 0.00 19.00 0.00 +
4 Канчі Микола Васильович 28.10 0.00 9.10 0.00 19.00 0.00 +
5 Колеснік Габрієлла Владиславівна 25.00 0.00 10.00 0.00 15.00 0.00 +
6 Поцко Наталія Михайлівна 24.70 0.00 9.70 0.00 15.00 0.00 +
7 Цімболинець Петро Ілліч 24.40 0.00 9.40 0.00 15.00 0.00 +
8 Філіпчук Сергій Вікторович 24.00 0.00 10.00 0.00 14.00 0.00 +
9 Гебеш Ангеліна Олегівна 23.00 0.00 8.00 0.00 15.00 0.00 +
10 Стесович Марія Олександрівна 23.00 0.00 8.00 0.00 15.00 0.00 +
11 Щербей Уляна Василівна 22.70 0.00 8.70 0.00 14.00 0.00 +
12 Щерб'юк Олександр Ігорович 22.70 0.00 7.70 0.00 15.00 0.00 +
13 Фоштер Діана Романівна 22.00 0.00 8.00 0.00 14.00 0.00 +
14 Керечун Василина Василівна 21.90 0.00 9.90 0.00 12.00 0.00 +
15 Куштан Євгенія Юріївна 21.80 0.00 8.80 0.00 13.00 0.00 +
16 Попович Олена Іванівна 21.70 0.00 7.70 0.00 14.00 0.00 +
17 Кепенач Олександр Валерійович 21.70 0.00 7.70 0.00 14.00 0.00 +
18 Трищула Роман Васильович 21.50 0.00 7.50 0.00 14.00 0.00 +
19 Гаджега Андріан Васильвич 21.50 0.00 7.50 0.00 14.00 0.00 +
20 Андрашко Мирослава Василівна 21.40 0.00 7.40 0.00 14.00 0.00 +
21 Сможаник Іван Іванович 21.30 0.00 7.30 0.00 14.00 0.00 +
22 Бобаль Еріка Василівна 21.20 0.00 7.20 0.00 14.00 0.00 +
23 Комарницька Антоніна Романівна 21.10 0.00 7.10 0.00 14.00 0.00 +
24 Пітра Павло Михайлович 20.60 0.00 6.60 0.00 14.00 0.00 +
25 Томазова Олександра Василівна 20.30 0.00 6.30 0.00 14.00 0.00 +
26 Петрус Наталія Михайлівна 19.60 0.00 7.60 0.00 12.00 0.00 +
27 Бедрик Вікторія Володимирівна 18.50 0.00 7.50 0.00 11.00 0.00 +