Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Технологічне
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
9
Бюджетних місць:
9
Конкурс:
0.7
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Герус Наталя Олегівна 171.50 0.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
2 Карпіна Марина Олександрівна 163.00 0.00 163.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Козачко Артем Сергійович 155.40 0.00 155.40 0.00 0.00 0.00 +
4 Четверікова Валерія Юріївна 154.40 0.00 154.40 0.00 0.00 0.00 +
5 Кльонова Аліна Олександрівна 152.50 0.00 152.50 0.00 0.00 0.00 +
6 Басова Анна Володимирівна 151.60 0.00 151.60 0.00 0.00 0.00 +