Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
35
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
4
Подано заяв:
20
Подано оригіналів:
20
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Васильєва Анастасія Олегівна 29.00 0.00 9.00 0.00 20.00 0.00 +
2 Думбасар Аліна Сергіївна 27.70 0.00 7.70 0.00 20.00 0.00 +
3 Шевчук Олександр Валентинович 24.20 0.00 5.20 0.00 19.00 0.00 +
4 Шелестін Андрій Дмитрович 24.00 0.00 7.00 0.00 17.00 0.00 +
5 Ківа Марина Юріївна 23.10 0.00 9.10 0.00 14.00 0.00 +
6 Задорожина Катерина Андріївна 21.90 0.00 7.90 0.00 14.00 0.00 +
7 Москівець Валентин Олександрович 21.60 0.00 8.60 0.00 13.00 0.00 +
8 Пантелєєва Лариса Олександрівна 21.30 0.00 8.30 0.00 13.00 0.00 +
9 Кірюта Наталія Юріївна 19.70 0.00 8.70 0.00 11.00 0.00 +
10 Бусько Анастасія Ігорівна 19.00 0.00 7.00 0.00 12.00 0.00 +
11 Маркіна Єлизавета Дмитрівна 18.90 0.00 6.90 0.00 12.00 0.00 +
12 Кулачок Наталія Петрівна 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
13 Путятін Владислав Миколайович 17.30 0.00 8.30 0.00 9.00 0.00 +
14 Тітова Альона Сергіївна 17.30 0.00 6.30 0.00 11.00 0.00 +
15 Шерварли Владислав Павлович 15.30 0.00 6.30 0.00 9.00 0.00 +
16 Потапчук Станіслав Володимирович 13.90 0.00 5.90 0.00 8.00 0.00 +
17 Яновська Анастасія Григорівна 13.90 0.00 5.90 0.00 8.00 0.00 +
18 Чеботар Марія Олегівна 13.60 0.00 4.60 0.00 9.00 0.00 +
19 Бутін Антон Андрійович 13.20 0.00 4.20 0.00 9.00 0.00 +
20 Таран Юрій Сергійович 11.50 0.00 3.50 0.00 8.00 0.00 +