Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Факультет:
Відокремлений підрозділ „Рубіжанський політехнічний коледж ім. О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка”
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
40
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1
Подано заяв:
15
Подано оригіналів:
15
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Фістик Юлія Миколаївна 17.50 + 0.00 9.50 0.00 8.00 0.00 +
2 Яцук Дар’я Віталіївна 14.80 + 0.00 7.80 0.00 7.00 0.00 +
3 Бєлашевська Марина Єгорівна 14.10 + 0.00 8.10 0.00 6.00 0.00 +
4 Пономаренко Катерина Василівна 19.90 0.00 9.90 0.00 10.00 0.00 +
5 Звягіна Марина Павлівна 18.80 0.00 9.80 0.00 9.00 0.00 +
6 Бєланова Юлія Вікторівна 17.10 0.00 9.10 0.00 8.00 0.00 +
7 Федорова Анастасія Валеріївна 16.70 0.00 9.70 0.00 7.00 0.00 +
8 Непогодіна Тетяна Олексіївна 15.60 0.00 8.60 0.00 7.00 0.00 +
9 Веренич Тетяна Олександрівна 15.10 0.00 8.10 0.00 7.00 0.00 +
10 Простак Катерина Сергіївна 14.10 0.00 7.10 0.00 7.00 0.00 +
11 Кривуля Артем Романович 13.90 0.00 6.90 0.00 7.00 0.00 +
12 Гусєва Галина Сергіївна 12.80 0.00 7.80 0.00 5.00 0.00 +
13 Калашник Наталія Григорівна 12.70 0.00 7.70 0.00 5.00 0.00 +
14 Клименко Олександр Сергійович 12.30 0.00 7.30 0.00 5.00 0.00 +
15 Поздняков Павло Миколайович 10.90 0.00 5.90 0.00 5.00 0.00 +