Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
150
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
27
Подано оригіналів:
27
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шуєва Ірина Вікторівна 19.00 + 0.00 10.00 0.00 9.00 0.00 + +
2 Кохонов Юрій Сергійович 18.20 + 0.00 10.20 0.00 8.00 0.00 +
3 Зотова Наталія Олександрівна 13.80 + 0.00 7.80 0.00 6.00 0.00 +
4 Парахіна Дар'я Анатоліївна 13.70 + 0.00 7.70 0.00 6.00 0.00 +
5 Левенець Яна Володимирівна 13.60 + 0.00 7.60 0.00 6.00 0.00 +
6 Шиманська Ангеліна Борисівна 12.70 + 0.00 6.70 0.00 6.00 0.00 +
7 Павловський Андрій Андрійович 19.07 0.00 10.07 0.00 9.00 0.00 +
8 Чеботарьов Сергій Ігорович 19.00 0.00 10.00 0.00 9.00 0.00 + +
9 Матлаєв Олексій Анатолійович 17.60 0.00 9.60 0.00 8.00 0.00 +
10 Вінник Марина Валеріївна 17.29 0.00 10.29 0.00 7.00 0.00 +
11 Клюкін Антон Миколайович 15.80 0.00 8.80 0.00 7.00 0.00 +
12 Дворядкіна Оксана Олегівна 15.70 0.00 7.70 0.00 8.00 0.00 +
13 Бурдін Микита Сергійович 15.13 0.00 8.13 0.00 7.00 0.00 +
14 Долженко Андрій Володимирович 14.75 0.00 7.75 0.00 7.00 0.00 +
15 Ретівов Антон Андрійович 14.50 0.00 7.50 0.00 7.00 0.00 +
16 Іванцов Олександр Сергійович 14.50 0.00 7.50 0.00 7.00 0.00 +
17 Борисова Ольга Валеріївна 14.10 0.00 7.10 0.00 7.00 0.00 +
18 Коваленко Володимир Юрійович 13.80 0.00 7.80 0.00 6.00 0.00 +
19 Гуц Андрій Геннадійович 13.75 0.00 7.75 0.00 6.00 0.00 +
20 Павленко Оксана Віталіївна 13.60 0.00 7.60 0.00 6.00 0.00 +
21 Пашков Ярослав Юрійович 13.50 0.00 7.50 0.00 6.00 0.00 +
22 Сергієнко Євген Володимирович 13.31 0.00 7.31 0.00 6.00 0.00 +
23 Пріставко Дар'я Едуардівна 13.05 0.00 7.05 0.00 6.00 0.00 +
24 Мадян Размік Овікович 12.80 0.00 6.80 0.00 6.00 0.00 +
25 Джуган Алеся Сергіївна 15.94 0.00 8.94 0.00 7.00 0.00 +
26 Кінжалов Сергій Романович 13.56 0.00 7.56 0.00 6.00 0.00 +
27 Цибровська Анна Сергіївна 13.10 0.00 7.10 0.00 6.00 0.00 +