Зачекайте...

технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Магістр
Факультет:
Факультет біолого-технологічний
Галузь:
Сільське господарство і лісництво
Напрям:
технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Спеціальність:
технології виробництва і переробки продукції тваринництва
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
12
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
13
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Заплатинський Володимир Степанович 572.50 0.00 190.50 0.00 382.00 0.00 +
2 Досяк Ганна Василівна 561.00 0.00 200.00 0.00 361.00 0.00 + +
3 Богдан Іванна Миколаївна 538.50 0.00 190.50 0.00 348.00 0.00 + +
4 Бутрій Ярослав Іванович 534.00 0.00 181.00 0.00 353.00 0.00 +
5 Костирко Микола Васильович 532.00 0.00 181.00 0.00 351.00 0.00 +
6 Луць Роман Вікторович 527.50 0.00 171.50 0.00 356.00 0.00 +
7 Бутрій Іванна Сергіївна 527.00 0.00 181.00 0.00 346.00 0.00 +
8 Цимбалюк Лариса Олегівна 524.50 0.00 171.50 0.00 353.00 0.00 +
9 Севч Іван Васильович 524.50 0.00 171.50 0.00 353.00 0.00 +
10 Приймич Михайло Михайлович 522.50 0.00 171.50 0.00 351.00 0.00 +
11 Ільків Мартин Олегович 522.50 0.00 171.50 0.00 351.00 0.00 +
12 Марич Назар Володимирович 520.50 0.00 171.50 0.00 349.00 0.00 +
13 Ємець Антон Сергійович 409.90 0.00 144.90 0.00 265.00 0.00 +