Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
12
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
6
Подано оригіналів:
6
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Дацишин Марія Романівна 557.00 0.00 200.00 0.00 357.00 0.00 + +
2 Чемерис Оксана Василівна 554.00 0.00 200.00 0.00 354.00 0.00 + +
3 Решетовський Юрій Валентинович 535.80 0.00 184.80 0.00 351.00 0.00 +
4 Швед Ольга Валеріївна 525.50 0.00 171.50 0.00 354.00 0.00 +
5 Белейчик Наталя Володимирівна 525.30 0.00 175.30 0.00 350.00 0.00 +
6 Рацкий Тарас Зіновійович 433.80 0.00 165.80 0.00 268.00 0.00 +