Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
11
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шуневич Ольга Володимирівна 373.00 0.00 181.00 0.00 192.00 0.00 +
2 Червінка Оксана Михайлівна 361.30 0.00 174.30 0.00 187.00 0.00 +
3 Стельмах Ганна Петрівна 353.40 0.00 173.40 0.00 180.00 0.00 +
4 Ільчишин Ірина Василівна 351.50 0.00 170.50 0.00 181.00 0.00 +
5 Ковальчук Олександр Петрович 317.30 0.00 174.30 0.00 143.00 0.00 +
6 Лешко Богдан Степанович 314.60 0.00 169.60 0.00 145.00 0.00 +
7 Онисів Ірина Володимирівна 307.60 0.00 151.60 0.00 156.00 0.00 +
8 Антоник Степан Іванович 305.30 0.00 175.30 0.00 130.00 0.00 +
9 Якимів Юрій Ігорович 301.80 0.00 146.80 0.00 155.00 0.00 +
10 Каленик Руслан Анатолійович 293.50 0.00 153.50 0.00 140.00 0.00 +
11 Сікора Надія Василівна 281.50 0.00 152.50 0.00 129.00 0.00 +
12 Ланько Юлія Степанівна 371.00 0.00 180.00 0.00 191.00 0.00