Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет харчових технологій та екології
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
14
Подано оригіналів:
14
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ковалевич Іванна Ростиславівна 374.00 0.00 181.00 0.00 193.00 0.00 +
2 Якимчук Юлія Василівна 371.00 0.00 181.00 0.00 190.00 0.00 +
3 Боричевська Марія Миколаївна 364.20 0.00 177.20 0.00 187.00 0.00 +
4 Касперська Наталія Михайлівна 361.40 0.00 173.40 0.00 188.00 0.00 +
5 Білинський Роман Данилович 358.50 0.00 170.50 0.00 188.00 0.00 +
6 Максимюк Лілія Юріївна 346.00 0.00 162.00 0.00 184.00 0.00 +
7 Воронцов Михайло Юрійович 343.60 0.00 151.60 0.00 192.00 0.00 +
8 Муравель Володимир Романович 334.60 0.00 151.60 0.00 183.00 0.00 +
9 Євчук Олексій Ігорович 332.30 0.00 157.30 0.00 175.00 0.00 +
10 Федишин Сергій Федорович 330.60 0.00 150.60 0.00 180.00 0.00 +
11 Стефінін Петро Васильович 329.70 0.00 148.70 0.00 181.00 0.00 +
12 Бойчак Олександр Олександрович 326.50 0.00 153.50 0.00 173.00 0.00 +
13 Якимчук Тетяна Юріївна 317.20 0.00 159.20 0.00 158.00 0.00 +
14 Шевчук Ольга Олександрівна 304.80 0.00 165.80 0.00 139.00 0.00 +