Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.2
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
18
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кулаковська Вікторія Іванівна 20.20 + 0.00 9.20 0.00 11.00 0.00 +
2 Ковальчук Андрій Романович 21.10 0.00 10.10 0.00 11.00 0.00 +
3 Ільчишин Ірина Мирославівна 20.70 0.00 8.70 0.00 12.00 0.00 +
4 Трасковська Тетяна Мар'янівна 20.50 0.00 10.50 0.00 10.00 0.00 +
5 Юськів Ірина Михайлівна 20.30 0.00 10.30 0.00 10.00 0.00 +
6 Кушик Тарас Зіновійович 19.50 0.00 8.50 0.00 11.00 0.00 +
7 Рак Орест Степанович 19.28 0.00 9.28 0.00 10.00 0.00 +
8 Товтин Галина Василівна 19.10 0.00 9.10 0.00 10.00 0.00 +
9 Білозір Владислав Ігорович 18.70 0.00 7.70 0.00 11.00 0.00 +
10 Салига Галина Богданівна 18.40 0.00 9.40 0.00 9.00 0.00 +
11 Співак Любомир Михайлович 18.30 0.00 8.30 0.00 10.00 0.00 +
12 Жеребецький Володимир Олегович 18.30 0.00 7.30 0.00 11.00 0.00 +
13 Іванський Павло Ігорович 17.80 0.00 7.80 0.00 10.00 0.00 +
14 Дутка Юлія Степанівна 17.50 0.00 8.50 0.00 9.00 0.00 +
15 Туз Ілона-Юлія Миколаївна 17.30 0.00 7.30 0.00 10.00 0.00 +
16 Заграй Роман Романович 16.50 0.00 6.50 0.00 10.00 0.00 +
17 Тесак Ростислав Володимирович 15.70 0.00 7.70 0.00 8.00 0.00 +
18 Піпський Ярослав Ярославович 14.10 0.00 5.10 0.00 9.00 0.00 +