Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
2.4
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мельник Леся Володимирівна 467.80 293.50 174.30 0.00 0.00 0.00 +
2 Галамай Христина Андріївна 460.10 290.50 169.60 0.00 0.00 0.00 +
3 Пархомчук Надія Вікторівна 455.50 302.00 153.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Фоменко Владислав Ігорович 429.00 267.00 162.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Кравчук Лілія Володимирівна 424.20 265.00 159.20 0.00 0.00 0.00 +
6 Савка Богдан Любомирович 470.40 + 315.00 155.40 0.00 0.00 0.00
7 Бура Софія Ігорівна 518.30 333.50 184.80 0.00 0.00 0.00 +
8 Горожинський Ігор Стахович 512.30 327.50 184.80 0.00 0.00 0.00
9 Жалай Наталія Василівна 507.90 326.00 181.90 0.00 0.00 0.00
10 Колтуцька Мар'яна Романівна 476.40 312.50 163.90 0.00 0.00 0.00
11 Моклюк Ігор Михайлович 469.80 313.50 156.30 0.00 0.00 0.00
12 Бешлей Мар'яна Іванівна 422.30 265.00 157.30 0.00 0.00 0.00