Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
50
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Нехаєва Ольга Костянтинівна 86.71 0.00 86.71 0.00 0.00 0.00
2 Семенів Тетяна Ігорівна 84.95 0.00 84.95 0.00 0.00 0.00
3 Курило Володимир Володимирович 83.63 0.00 83.63 0.00 0.00 0.00
4 Концур Андрій Зіновійович 83.10 0.00 83.10 0.00 0.00 0.00
5 Основа Ольга Богданівна 82.39 0.00 82.39 0.00 0.00 0.00
6 Чмелик Оксана Михайлівна 80.31 0.00 80.31 0.00 0.00 0.00
7 Пасєка Леся Володимирівна 77.62 0.00 77.62 0.00 0.00 0.00
8 Андрусів Уляна Василівна 74.76 0.00 74.76 0.00 0.00 0.00