Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
100
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
0
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Резниченко Наталія Вікторівна 84.53 0.00 84.53 0.00 0.00 0.00
2 Андрусік Галина Сергіївна 83.69 0.00 83.69 0.00 0.00 0.00
3 Купира Інна Дмитрівна 82.58 0.00 82.58 0.00 0.00 0.00
4 Бабич Олег Володимирович 81.31 0.00 81.31 0.00 0.00 0.00
5 Сернюк Олег Михайлович 79.42 0.00 79.42 0.00 0.00 0.00
6 Клак Ольга Олександрівна 78.91 0.00 78.91 0.00 0.00 0.00
7 Бурка Богдан Васильович 76.38 0.00 76.38 0.00 0.00 0.00
8 Дмитраш Марія Богданівна 75.16 0.00 75.16 0.00 0.00 0.00
9 Гаврилів Леся Романівна 71.00 0.00 71.00 0.00 0.00 0.00
10 Кизима Галина Романівна 69.33 0.00 69.33 0.00 0.00 0.00