Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів

Молодший спеціаліст
Факультет:
Зберігання, консервування, переробка риби та морепродуктів
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
Всього місць:
60
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
2.5
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Топал Анастасія Олександрівна 463.30 + 289.00 174.30 0.00 0.00 0.00 +
2 Маковейченко Дар'я Юріївна 467.50 296.00 171.50 0.00 0.00 0.00 +
3 Мунтян Ярослава Михайлівна 430.10 279.50 150.60 0.00 0.00 0.00 +
4 Кузьменко Віолетта Сергіївна 423.80 257.00 166.80 0.00 0.00 0.00 +
5 Дечев Олексій Степанович 404.40 268.00 136.40 0.00 0.00 0.00 +