Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчування
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
6
Конкурс:
2.8
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лотішко Інна Петрівна 15.50 0.00 5.00 0.00 10.00 0.00 + +
2 Компанієц Олена Олександрівна 14.98 0.00 4.98 0.00 10.00 0.00 + +
3 Чайникова Анна Сергіївна 14.91 0.00 4.91 0.00 10.00 0.00 + +
4 Тодорова Марина Миколаївна 14.84 0.00 4.79 0.00 10.00 0.00 +
5 Коновал Марія Петрівна 14.02 0.00 4.97 0.00 9.00 0.00 + +
6 Чохін В'ячеслав Олегович 14.01 0.00 4.76 0.00 9.00 0.00 +
7 Артемчук Юлія Миколаївна 10.69 0.00 3.69 0.00 7.00 0.00 +
8 Лі Максим Ігорович 9.09 0.00 3.09 0.00 6.00 0.00 +
9 Зацарін Олексій Сергійович 14.15 0.00 4.80 0.00 9.00 0.00
10 Набатова Ольга Сергіївна 13.68 0.00 4.68 0.00 9.00 0.00
11 Ламброва Олександра Вікторівна 13.13 0.00 4.13 0.00 9.00 0.00
12 Єфимова Єлизавета Михайлівна 12.14 0.00 4.09 0.00 8.00 0.00
13 Лесюк Ірина Володимирівна 12.13 0.00 4.03 0.00 8.00 0.00
14 Кушхан Мадіна Абдуллаївна 11.88 0.00 3.88 0.00 8.00 0.00
15 Боровська Оксана Семенівна 11.82 0.00 3.82 0.00 8.00 0.00
16 Борейко Михайло Сергійович 11.75 0.00 4.75 0.00 7.00 0.00 +
17 Шапліченко Катерина Олександрівна 10.33 0.00 3.33 0.00 7.00 0.00