Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології питної води та водопідготовки харчових виробництв
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
2.6
Подано заяв:
18
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кінєва Наталя Василівна 12.92 0.00 4.92 0.00 8.00 0.00 + +
2 Новикова Марія Олексіївна 12.37 0.00 4.37 0.00 8.00 0.00 +
3 Протас Олена Андріївна 12.10 0.00 4.10 0.00 8.00 0.00 +
4 Терещенко Іванна Валеріївна 11.40 0.00 4.40 0.00 7.00 0.00 +
5 Антоновська Анастасія Юріївна 11.36 0.00 4.36 0.00 7.00 0.00 +
6 Вараксіна Ксенія Павлівна 11.16 0.00 4.16 0.00 7.00 0.00 +
7 Полуєва Христина Олександрівна 11.12 0.00 4.12 0.00 7.00 0.00 +
8 Масліхова Марія Павлівна 14.86 0.00 4.86 0.00 10.00 0.00 +
9 Панаітова Катерина Михайлівна 14.64 0.00 4.64 0.00 10.00 0.00
10 Панаітова Уляна Михайлівна 13.56 0.00 4.56 0.00 9.00 0.00
11 Овчиннікова Яніна Вікторівна 13.24 0.00 4.24 0.00 9.00 0.00
12 Метельська Анастасія Павлівна 12.60 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00
13 Дерментлі Ксенія Петрівна 12.52 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00
14 Мошул Наталія Іванівна 12.52 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00
15 Маковська Світлана Валентинівна 12.52 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00
16 Остапенко Тетяна Анатоліївна 11.08 0.00 4.08 0.00 7.00 0.00
17 Селезньов Максим Ігорович 9.44 0.00 3.44 0.00 6.00 0.00
18 Кавалерова Ольга Олександрівна 9.24 0.00 4.24 0.00 5.00 0.00