Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Чабанова Анастасія Анатоліївна 14.94 0.00 4.94 0.00 9.00 0.00 + +
2 Петкова Марія Павлівна 13.50 0.00 4.45 0.00 9.00 0.00 +
3 Свінціцька Марина Анатоліївна 12.50 0.00 4.45 0.00 8.00 0.00 +
4 Никитюк Наталія Василівна 12.38 0.00 4.18 0.00 8.00 0.00 +
5 Омелянюк Оксана Олегівна 11.92 0.00 4.57 0.00 7.00 0.00 +