Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання і переробки зерна
Всього місць:
20
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Мовчан Ольга Олексіївна 13.83 0.00 4.83 0.00 9.00 0.00 + +
2 Цуркан Людмила Олександрівна 12.97 0.00 4.97 0.00 8.00 0.00 + +
3 Коврик Василь Савич 12.85 0.00 4.85 0.00 8.00 0.00 + +
4 Мойсеєва Наталія Сергіївна 12.67 0.00 4.67 0.00 8.00 0.00 +
5 Михайлова Вікторія Петрівна 12.54 0.00 4.54 0.00 8.00 0.00 +
6 Драч Павло Леонідович 12.46 0.00 4.46 0.00 8.00 0.00 +
7 Каляєва Каріна Русланівна 12.36 0.00 4.36 0.00 8.00 0.00 +
8 Тілілюк Ольга Олександрівна 12.33 0.00 4.33 0.00 8.00 0.00 +
9 Сивопляс Олександра Юріївна 11.44 0.00 4.44 0.00 7.00 0.00 +
10 Чешенко Галина Анатоліївна 14.31 0.00 4.31 0.00 10.00 0.00
11 Шевченко Анна Миколаївна 7.08 0.00 4.08 0.00 3.00 0.00