Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
Всього місць:
15
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
2.3
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
8
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Масліхова Марія Павлівна 15.06 0.00 4.86 0.00 10.00 0.00 + +
2 Панаітова Катерина Михайлівна 14.64 0.00 4.64 0.00 10.00 0.00 +
3 Панаітова Уляна Михайлівна 13.56 0.00 4.56 0.00 9.00 0.00 +
4 Овчиннікова Яніна Вікторівна 13.24 0.00 4.24 0.00 9.00 0.00 +
5 Маковська Світлана Валентинівна 12.57 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00 +
6 Дерментлі Ксенія Петрівна 12.52 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00 +
7 Мошул Наталія Іванівна 12.52 0.00 4.52 0.00 8.00 0.00 +
8 Кінєва Наталя Василівна 12.92 0.00 4.92 0.00 8.00 0.00 +
9 Протас Олена Андріївна 12.10 0.00 4.10 0.00 8.00 0.00
10 Терещенко Іванна Валеріївна 11.40 0.00 4.40 0.00 7.00 0.00
11 Антоновська Анастасія Юріївна 11.36 0.00 4.36 0.00 7.00 0.00
12 Остапенко Тетяна Анатоліївна 11.28 0.00 4.08 0.00 7.00 0.00 +
13 Вараксіна Ксенія Павлівна 11.16 0.00 4.16 0.00 7.00 0.00
14 Полуєва Христина Олександрівна 11.12 0.00 4.12 0.00 7.00 0.00
15 Чабаненко Юлія Віталіївна 10.60 0.00 3.60 0.00 7.00 0.00
16 Кавалерова Ольга Олександрівна 9.24 0.00 4.24 0.00 5.00 0.00