Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.8
Подано заяв:
9
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Шкарупіло Любов Олександрівна 14.43 0.00 4.43 0.00 10.00 0.00 +
2 Дерменжи Ксенія Федорівна 14.43 0.00 4.43 0.00 10.00 0.00 +
3 Литвинчук Анна Іванівна 12.90 0.00 4.90 0.00 8.00 0.00 + +
4 Дужко Людмила Вікторівна 12.90 0.00 4.90 0.00 8.00 0.00 + +
5 Войченко Василь Петрович 12.83 0.00 4.83 0.00 8.00 0.00 + +
6 Цеацура Вікторія Вікторівна 14.00 0.00 4.00 0.00 10.00 0.00
7 Метельська Анастасія Павлівна 12.60 0.00 4.60 0.00 8.00 0.00
8 Новикова Марія Олексіївна 12.37 0.00 4.37 0.00 8.00 0.00
9 Святковська Ольга Володимирівна 12.20 0.00 4.20 0.00 8.00 0.00