Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
30
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
2
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Сєйрик Вікторія Вікторівна 15.15 0.00 4.80 0.00 10.00 0.00 +
2 Олещенко Марія Андріївна 14.05 0.00 4.95 0.00 9.00 0.00 + +
3 Бикова Аліна Сергіївна 14.05 0.00 4.85 0.00 9.00 0.00 + +
4 Абрамчук Вікторія Михайлівна 13.85 0.00 4.85 0.00 9.00 0.00 + +
5 Манастирліу Ірина Анатоліївна 13.08 0.00 4.08 0.00 9.00 0.00 +
6 Курдова Світлана Георгіївна 11.84 0.00 3.84 0.00 8.00 0.00 +
7 Шапліченко Катерина Олександрівна 10.33 0.00 3.33 0.00 7.00 0.00 +
8 Русначенко Василь Анатолійович 13.70 0.00 4.70 0.00 9.00 0.00