Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології зерна, хлібопродуктів, кондитерських виробів, комбікормів і біопалива
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
7
Конкурс:
1.4
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
9
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ставертій Марія Олександрівна 14.50 0.00 4.95 0.00 9.00 0.00 + +
2 Овчарик Ілона Сергіївна 14.35 0.00 4.90 0.00 9.00 0.00 + +
3 Савкова Євгенія Віталіївна 13.54 0.00 4.54 0.00 9.00 0.00 +
4 Халаім Тамара Іванівна 13.48 0.00 4.23 0.00 9.00 0.00 +
5 Мирчевська Кристина Геннадіївна 12.73 0.00 4.28 0.00 8.00 0.00 +
6 Васильєв Сергій Володимирович 12.64 0.00 4.64 0.00 8.00 0.00 +
7 Шмерига Роман Михайлович 12.28 0.00 4.28 0.00 8.00 0.00 +
8 Пальчук Сергій Олександрович 11.85 0.00 3.85 0.00 8.00 0.00 +
9 Гончарова Олександра Ігорівна 10.77 0.00 3.72 0.00 7.00 0.00 +
10 Квятковська Олександра Ігорівна 8.28 0.00 4.28 0.00 4.00 0.00