Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
8
Бюджетних місць:
5
Конкурс:
1.6
Подано заяв:
8
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Пронькіна Ксенія Володимирівна 13.24 0.00 4.24 0.00 9.00 0.00 +
2 Кишеня Андрій В`ячеславович 13.17 0.00 4.97 0.00 8.00 0.00 + +
3 Михайлов Олександр Сергійович 12.90 0.00 4.90 0.00 8.00 0.00 + +
4 Котвицький Станіслав Костянтинович 12.84 0.00 4.84 0.00 8.00 0.00 + +
5 Маркідова Ольга Євгенівна 12.55 0.00 4.45 0.00 8.00 0.00 +
6 Пастушенко Вадим Семенович 12.39 0.00 4.29 0.00 8.00 0.00
7 Бостанжи Олена Дмитрівна 11.92 0.00 4.52 0.00 7.00 0.00
8 Рогачук Світлана Олександрівна 11.26 0.00 4.26 0.00 7.00 0.00