Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання та переробки водних біоресурсів
Всього місць:
10
Бюджетних місць:
4
Конкурс:
1.3
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
5
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кундієва Наталя Афанасіївна 13.30 0.00 4.30 0.00 9.00 0.00 +
2 Ожеван Марина Василівна 13.15 0.00 4.15 0.00 9.00 0.00 +
3 Українська Олександра Олексіївна 12.64 0.00 4.64 0.00 8.00 0.00 +
4 Попазова Ірина Пантеліївна 12.21 0.00 4.21 0.00 8.00 0.00 +
5 Ниточкина Людмила Олександрівна 10.79 0.00 3.79 0.00 7.00 0.00 +