Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
11
Конкурс:
2
Подано заяв:
22
Подано оригіналів:
18
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Лук'янчук Ірина Олександрівна 9.88 0.00 4.88 0.00 5.00 0.00 + +
2 Блащук Олеся Леонідівна 9.80 0.00 4.80 0.00 5.00 0.00 +
3 Прорешна Ірина Олександрівна 9.71 0.00 4.71 0.00 5.00 0.00 +
4 Русначенко Василь Анатолійович 9.70 0.00 4.70 0.00 5.00 0.00 +
5 Лампіцька Юлія Юріївна 9.67 0.00 4.67 0.00 5.00 0.00 +
6 Третяк Інна Сергіївна 9.05 0.00 4.05 0.00 5.00 0.00 +
7 Орлова Катерина Вікторівна 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
8 Шкарупа Олег Валерійович 8.98 0.00 3.98 0.00 5.00 0.00 +
9 Щербатюк Світлана Ігорівна 8.55 0.00 4.55 0.00 4.00 0.00 +
10 Липська Ганна Анатоліївна 8.05 0.00 4.05 0.00 4.00 0.00 +
11 Чевдар Олена Іванівна 8.05 0.00 4.05 0.00 4.00 0.00 +
12 Шенгелая Наталія Темурівна 8.00 0.00 4.00 0.00 4.00 0.00 +
13 Черкес Ольга Олександрівна 7.96 0.00 3.96 0.00 4.00 0.00 +
14 Юр'єва Анастасія Олегівна 7.95 0.00 3.95 0.00 4.00 0.00 +
15 Довбіж Надія Юріївна 7.95 0.00 3.95 0.00 4.00 0.00 +
16 Швидка Олена Леонідівна 7.70 0.00 3.70 0.00 4.00 0.00 +
17 Григор'єва Наталія Миколаївна 7.67 0.00 3.67 0.00 4.00 0.00 +
18 Мокрянська Наталія Олександрівна 7.54 0.00 3.54 0.00 4.00 0.00 +
19 Олещенко Марія Андріївна 9.95 0.00 4.95 0.00 5.00 0.00 +
20 Бикова Аліна Сергіївна 9.85 0.00 4.85 0.00 5.00 0.00 +
21 Абрамчук Вікторія Михайлівна 9.85 0.00 4.85 0.00 5.00 0.00 +
22 Семенова Олена Анатоліївна 6.29 0.00 3.29 0.00 3.00 0.00