Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки м’яса
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Куликова Світлана Михайлівна 9.75 0.00 4.45 0.00 5.00 0.00 +
2 Самохвал Юлія Валеріївна 9.55 0.00 4.45 0.00 5.00 0.00 +
3 Пастушенко Вадим Семенович 9.29 0.00 4.29 0.00 5.00 0.00 +
4 Бостанжи Олена Дмитрівна 8.92 0.00 4.52 0.00 4.00 0.00 +
5 Куцик Іванна Михайлівна 8.32 0.00 4.32 0.00 4.00 0.00 +
6 Рогачук Світлана Олександрівна 8.26 0.00 4.26 0.00 4.00 0.00 +
7 Безпятчук Альона Володимирівна 8.13 0.00 4.13 0.00 4.00 0.00 +
8 Головко Мирослава Василівна 8.06 0.00 4.06 0.00 4.00 0.00 +
9 Коваленко Олена Миколаївна 7.87 0.00 3.87 0.00 4.00 0.00 +
10 Ковальова Тетяна Володимирівна 7.42 0.00 3.42 0.00 4.00 0.00 +
11 Котвицький Станіслав Костянтинович 10.84 0.00 4.84 0.00 5.00 0.00 +
12 Михалюк Людмила Олексіївна 6.62 0.00 3.62 0.00 3.00 0.00