Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології зберігання, консервування та переробки молока
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
8
Конкурс:
1.5
Подано заяв:
12
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Ковалець Вікторія Михайлівна 9.09 0.00 4.09 0.00 5.00 0.00 +
2 Минзул Катерина Юріївна 9.03 0.00 4.03 0.00 5.00 0.00 +
3 Коновалова Юлія Анатоліївна 8.48 0.00 4.48 0.00 4.00 0.00 +
4 Погребняк Тетяна Сергіївна 8.27 0.00 4.27 0.00 4.00 0.00 +
5 Колодій Зорина Сергіївна 8.15 0.00 4.15 0.00 4.00 0.00 +
6 Співак Надія Григоріївна 8.12 0.00 4.12 0.00 4.00 0.00 +
7 Небога Марина Сергіївна 8.09 0.00 4.09 0.00 4.00 0.00 +
8 Плєшков Євгеній Олександрович 7.74 0.00 3.74 0.00 4.00 0.00 +
9 Лозовий Олександр Ігорович 7.63 0.00 3.63 0.00 4.00 0.00 +
10 Перепелиця Ольга Юріївна 7.29 0.00 3.29 0.00 4.00 0.00 +
11 Свінціцька Марина Анатоліївна 9.45 0.00 4.45 0.00 5.00 0.00
12 Омелянюк Оксана Олегівна 8.57 0.00 4.57 0.00 4.00 0.00