Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Спеціальність:
технології продуктів бродіння і виноробства
Всього місць:
75
Бюджетних місць:
10
Конкурс:
1.7
Подано заяв:
17
Подано оригіналів:
13
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Метельська Анастасія Павлівна 9.60 0.00 4.60 0.00 5.00 0.00 +
2 Труфкін Віталій Вікторович 9.27 0.00 4.27 0.00 5.00 0.00 +
3 Святковська Ольга Володимирівна 9.20 0.00 4.20 0.00 5.00 0.00 +
4 Цеацура Вікторія Вікторівна 9.00 0.00 4.00 0.00 5.00 0.00 +
5 Новосільчан Олександр Якович 8.00 0.00 4.00 0.00 4.00 0.00 +
6 Лисенко Олег Олександрович 7.87 0.00 3.87 0.00 4.00 0.00 +
7 Мінжирян Іван Сергійович 7.77 0.00 3.77 0.00 4.00 0.00 +
8 Чимош Марина Сергіївна 7.73 0.00 3.73 0.00 4.00 0.00 +
9 Вороненко Олена Сергіївна 7.70 0.00 3.70 0.00 4.00 0.00 +
10 Мунтян Денис Валентинович 6.83 0.00 3.83 0.00 3.00 0.00 +
11 Стоянов Сергій Валерійович 6.67 0.00 3.67 0.00 3.00 0.00 +
12 Мажникова Інна Олександрівна 6.67 0.00 3.67 0.00 3.00 0.00 +
13 Яценко Микола Михайлович 6.60 0.00 3.60 0.00 3.00 0.00 +
14 Дужко Людмила Вікторівна 9.90 0.00 4.90 0.00 5.00 0.00 +
15 Войченко Василь Петрович 9.83 0.00 4.83 0.00 5.00 0.00 +
16 Шкарупіло Любов Олександрівна 9.43 0.00 4.43 0.00 5.00 0.00
17 Новикова Марія Олексіївна 9.37 0.00 4.37 0.00 5.00 0.00