Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Механіко-технологічний технікум Одеської національної академії харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
25
Бюджетних місць:
15
Конкурс:
1.1
Подано заяв:
16
Подано оригіналів:
16
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Барбінягра Наталія Іванівна 21.50 + 0.00 10.50 0.00 11.00 0.00 +
2 Мокаті Володимир - 23.30 0.00 7.30 0.00 16.00 0.00 +
3 Чубар Ганна Віталіївна 22.30 0.00 9.30 0.00 13.00 0.00 +
4 Пахолюк Володимир Вадимович 20.50 0.00 9.50 0.00 11.00 0.00 +
5 Древаль Ніна Павлівна 20.00 0.00 9.00 0.00 11.00 0.00 +
6 Паладій Євгенія Олександрівна 17.80 0.00 5.80 0.00 12.00 0.00 +
7 Бадюл Валерія Олегівна 17.80 0.00 8.80 0.00 9.00 0.00 +
8 Савельєв Павло Сергійович 17.10 0.00 9.10 0.00 8.00 0.00 +
9 Тітов Вячеслав Павлович 16.90 0.00 5.90 0.00 11.00 0.00 +
10 Горбаченко Рустам Юрійович 16.70 0.00 7.70 0.00 9.00 0.00 +
11 Мудрицька Карина Русланівна 16.30 0.00 7.30 0.00 9.00 0.00 +
12 Романюк Марія Олександрівна 16.20 0.00 8.20 0.00 8.00 0.00 +
13 Островська Олена Миколаївна 16.10 0.00 7.10 0.00 9.00 0.00 +
14 Стеценко Дмитро Олександрович 15.90 0.00 5.90 0.00 10.00 0.00 +
15 Попович Іван Іванович 15.80 0.00 7.80 0.00 8.00 0.00 +
16 Поваліхіна Яна Володимирівна 15.40 0.00 5.40 0.00 10.00 0.00 +