Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет технології вина, консервованих продуктів і товарознавства
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
200
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Гнатовська Дар’я Олексіївна 10.00 0.00 5.00 0.00 5.00 0.00 + +
2 Петров Антон Сергійович 8.76 0.00 3.76 0.00 5.00 0.00 +
3 Курсаков Владислав Вадимович 7.78 0.00 3.78 0.00 4.00 0.00 +
4 Карпюк Інна Сергіївна 4.68 0.00 4.68 0.00 0.00 0.00
5 Чернега Дар'я Василівна 4.14 0.00 4.14 0.00 0.00 0.00