Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет технології і безпеки м’ясних, молочних продуктів та екологічного менеджменту
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
200
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
10
Подано оригіналів:
7
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Кравчук Ельвіра Юріївна 7.77 0.00 3.77 0.00 4.00 0.00 +
2 Моржанська Олена Вадимівна 7.76 0.00 4.76 0.00 3.00 0.00 + +
3 Лісніченко Ірина Василівна 7.53 0.00 4.53 0.00 3.00 0.00 +
4 Біленко Анна Володимирівна 6.65 0.00 3.65 0.00 3.00 0.00 +
5 Яблонський Сергій Вікторович 6.54 0.00 3.54 0.00 3.00 0.00 +
6 Таценко Олег Володимирович 6.15 0.00 3.15 0.00 3.00 0.00 +
7 Пшенична Тетяна Володимирівна 8.00 0.00 5.00 0.00 3.00 0.00
8 Карчевська Людмила Юріївна 7.24 0.00 4.24 0.00 3.00 0.00 +
9 Задорожня Юлія Анатоліївна 6.90 0.00 3.90 0.00 3.00 0.00
10 Бедратюк Інна Геннадіївна 5.00 0.00 5.00 0.00 0.00 0.00 +