Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр
Факультет:
Факультет інноваційних технологій харчування, ресторанно-готельного і туристичного бізнесу
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Напрям:
харчові технології та інженерія
Всього місць:
200
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Федотов Роман Едуардович 9.55 0.00 4.55 0.00 5.00 0.00 + +
2 Педак Катерина Геннадіївна 8.05 0.00 4.05 0.00 4.00 0.00 +
3 Пржегарлінський Владислав Олегович 7.42 0.00 4.42 0.00 3.00 0.00 +
4 Гричанов Владислав Миколайович 7.25 0.00 4.25 0.00 3.00 0.00 +
5 Яцишин Артур Олександрович 7.05 0.00 4.05 0.00 3.00 0.00 +
6 Головачук Валентин Валентинович 6.93 0.00 3.93 0.00 3.00 0.00 +
7 Пришебельська Анастасія В'ячеславівна 6.90 0.00 3.90 0.00 3.00 0.00 +
8 Жуматій Єлизавета Михайлівна 6.82 0.00 3.82 0.00 3.00 0.00 +
9 Бриндак Антон Володимирович 6.76 0.00 3.76 0.00 3.00 0.00 +
10 Загородній Павло Ігорович 8.03 + 0.00 4.03 0.00 4.00 0.00 +
11 Гаврилюк Людмила Михайлівна 6.05 0.00 3.05 0.00 3.00 0.00