Зачекайте...

зберігання, консервування та переробка м'яса

Молодший спеціаліст
Факультет:
Механіко-технологічний технікум Одеської національної академії харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
зберігання, консервування та переробка м'яса
Всього місць:
-1
Бюджетних місць:
2
Конкурс:
1
Подано заяв:
2
Подано оригіналів:
2
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Данюк Данило Юрійович 18.80 0.00 9.30 0.00 9.50 0.00 +
2 Гроховецька Катерина Олегівна 18.00 0.00 8.50 0.00 9.50 0.00 +